Specializujeme se na prodej poznávacích zájezdů do Izraele, na palestinská teritoria, do Jordánska a na Sinaj.

NEJBLIŽŠÍ ZÁJEZDY

0604

Velký okruh Izraelem (s koupáním ve 4 mořích)

6.4. 2024 - 17.4. 2024
31.890 Kč Izrael to nejsou pouze židovské, křesťanské a muslimské památky, ale také nádherné…
1705

Izrael od Dan po Bersabé

17.5. 2024 - 26.5. 2024
28.980 Kč Standardní poznávací zájezd do Izraele, určený především zájemcům o seznámení s touto…
2605

Kypr – perla Středozemního moře

26.5. 2024 - 2.6. 2024
28.980 Kč Ideální kombinace poznávacího zájezdu s koupáním a odpočinkem u Středozemního moře. Dopoledne…

Jsme cestovní agentura Olivecom s.r.o.

Specializujeme se na prodej poznávacích zájezdů do Izraele, na palestinská teritoria, do Jordánska a na Sinaj. Všechny zájezdy jsou prodávané pod obchodním názvem Olivetour a jsou výjimečné nejen svým programem, ale především nadstandardním průvodcovským servisem a výkladem, který uspokojí i opravdu náročného klienta. Navíc jsou zájezdy nabízeny za velmi slušné ceny. Technicky jsou tyto zájezdy zajišťovány cestovními agenturami v Izraeli, Jordánsku, Egyptě a na palestinských teritoriích, které poskytují ubytování, dopravu a ostatní služby. Bližší specifikace jsou součástí prospektů ke každému zájezdu.

Rodinná firma s tradicí

Atraktivní ceny

Nadstandardní průvodcovský servis

REFERENCE

Jsem ze zájezdu velmi nadšený, nebudu příliš váhat a rád si podobný zájezd zopakuji :-). Daniel Haslinger opravdu ukázal výborné průvodcovské schopnosti, skvělé znalosti historie, Bible i archeologie, a to s vynikajícím vyprávěním. Po prvním dni jsem měl pocit, že dovolená trvá už týden, a na konci dovolené jsem si připadal, jako kdybych prožil celé tisíciletí. Moc děkuji za skvělý čas.
Jan Konvalinka
Dobrý den, jsem moc spokojená se zájezdem do Izraele, na který jsem s vámi jela. Daniel byl úžasný průvodce a fungoval na 100 %. A k tomu se sešla úplně skvělá parta, za celý pobyt nebyl žádný problém vůbec s ničím. Program byl opravdu pestrý, ubytování skvělé, jidlo výborné. Ani autobus, co s námi stále jezdil, neměl chybu. Jsem opravdu dost nadšená a chystám se s vámi jet příští rok znovu.
Kateřina Krejčí
Byla jsem jedním z účastníků 25 členné skupiny na zájezdu pro seniory "Poznejte Izrael". Byla jsem nesmírně nadšená a spokojená. Znalosti pana Kalouse o historii Izraele včetně Starého a Nového zákona byly naprosto vyčerpávající. Ještě dlouho jsem se ke všem zážitkům vracela v myšlenkách.
Anna Tatýrková
Chci vám poděkovat za zájezd To nejlepší z Izraele, který jsme s manželkou absolvovali. Izrael je krásná a velmi zajímavá země s úžasnou historií. Zájezd byl výborně sestaven i zorganizován a po všech stránkách skvělý. Průvodce pan Jan Zajíc nám z něj udělal nezapomenutelný zážitek.
Roman Kristl
Ráda bych vám touto cestou moc poděkovala za zprostředkování neskutečného zážitku v podobě zorganizování poznávacího zájezdu To nejlepší z Izraele. Děkuji především moc za průvodce Radka, díky němuž již teď vím, že jsem v této zemi nebyla naposledy.
Andrea Osmančíková

ZAJÍMAVÉ ČTENÍ

Otázka, která zajímá každého, kdo jede do Izraele poprvé. V okamžiku, kdy oznámí svému okolí záměr navštívit…
Celý článek
Víza a cestovní doklad Od roku 1996 má Stát Izrael s Českou republikou bezvízový styk pro krátkodobé…
Celý článek